Vaellusvideoita, retkiruokaa ja asiaa varusteista - tilaa Ulkoilmamiesten YouTube-kanava!

Meillä on ilo julkistaa ensimmäinen virallinen yhteistyö!

Ulkoilmamiehet liittyivät kimppaan valmennus- ja hyvinvointipalveluita tarjoavan Voimavarat Coaching & Wellnessin kanssa.

Tutustu tarkemmin: https://voimavarat.com/

Paikallisten yrittäjien kanssa on aina mukava puhaltaa yhteen hiileen ja nyt luvassa on kaiken lisäksi jopa yhteisvoimin tuotettua sisältöä. Voimavarojen takaa löytyy nimittäin Coach T, joka on itsekin kovan luokan retkeilijä.

Itse asiassa kipinä koko yrityksen syntyyn löytyi keskeltä karuinta luontoa:

Kaikki kulminoituu yhteen paikkaan. Suomen pohjoisimpiin nurkkiin. Utsjoelle, tarkemmin Kaldoaivin erämaahan. Alko meno ahistamaan, oli päästävä pois ja otettava aikalisä kaikkeen.

Eletään syksyä 2016 ja silloin pidin vastoin kaikkia normeja talviloman. Moni sitä multa kyselikin, että miksi pidät talviloman syksyllä. Aina sama ajatus omassa mielessä: “pakko”. Otin aikalisän ja suuntasin keskelle ei mitään erämaan hiljaisuuteen. Se paikka oli mulle ihan paratiisi ja ne kuljetut kilometrit raikkaassa ilmassa avasivat ajatuksiani.

Siellä ja silloin tein päätöksen, että lopetan duunit ja perustan oman yrityksen ja pyöritän sitä vain ja ainoastaan omilla vahvuuksillani.

Samassa lävähti mieleen: ”menestyksen alku”.

Siitä se prosessi lähti. Tein talven ja vuodenvaihteen laskelmia ja suunnitelmia. Valmistauduin tulevaan. Kaikesta tulikin selvää ja varmaa. Tuli fiilis, että nyt tiedän mitä teen ja miksi teen.

Koko tarinan voi lukea osoitteesta https://voimavarat.com/2017/04/03/alku/

Voimavarat löytyy myös somesta @voimavarat

Jatkossa meidän vaellukset ei jää ainakaan kesken huonon retkikunnon takia. Tämmöisiä uutisia on kiva jakaa!

Leave a Reply