Vaellusvideoita, retkiruokaa ja asiaa varusteista - tilaa Ulkoilmamiesten YouTube-kanava!

Me olemme kaikki innokkaita amatöörivalokuvaajia ja reissuvarustus on usein kaukana ultra-lightista, kun mukaan pitää pahimmillaan saada kilotolkulla kameratarvikkeita. Mutta nyt me saatiin hyvä idea!

Onnistuneimmat ja hauskimmissa tilanteissa otetut kuvat olisi nimittäin kiva saada näytille vähän parempilaatuisina versioina, eikä vain nettiystävällisiksi optimoituina pikkutilkkuina blogin kyljessä.

Jatkossa julkaisemme siis valikoituja reissukuvia vuosien varrelta juuri niin komeina versioina, kuin suinkin mahdollista. Samalla kerromme hieman taustatarinaa kuvaushetkestä ja paljastamme toki yksityiskohdat käytetystä kalustosta sekä kameran asetuksista.

Monesti tarinat herättävät kuvat entistä paremmin eloon, kuten parissa Hyvinkäällä otetussa taideteoksessa, joita hioimme tuntitolkulla istuessamme sateensuojassa pikkuruisen laavun nokan alla.

Kaikille uusi taustakuva!

Parhaista kuvista kokoamme vähitellen kertakaikkisen komian gallerian, josta jokainen halukas voi ladata itselleen vaikka hienon vaellusaiheisen taustakuvan. Teemme mahdollisimman monesta kuvasta sekä landscape- että portrait-version, jotta homma toimii niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin.

Ja jos haluat jakaa meidän kauttamme omia otoksiasi muiden iloksi, niin otahan yhteyttä! Linkataan tietty samaan omat some-tilisi, yhteystiedot tai mitä ikinä haluatkaan.

Pistä viestiä sähköpostilla mikko@ulkoilmamiehet.fi tai vinkkaa Twitterissä @Ulkoilmamiehet.

Leave a Reply