Vaellusvideoita, retkiruokaa ja asiaa varusteista - tilaa Ulkoilmamiesten YouTube-kanava!

Terrrrve!

Osa teistä on varmaan saapunut tänne entisen Leiripaikka-blogin jäljiltä ja toiset taas törmäävät ensimmäistä kertaan seikkailuihimme. Jatkamme siis siitä mihin Leiripaikka jäi, mutta koitamme tehdä kaikkea enemmän, paremmin ja hienommin.

Leiripaikan idea oli aikanaan hyvin yksinkertainen. Kaksi kaupunkilaishönöä kävi ulkona ihmettelemässä luonnon hienouksia ja syömässä pussiruokia. Vastaanotto oli jopa häkellyttävän hyvä, joten vähitellen ideaa alettiin jalostaa.

Kunnon nettisivuja mietittäessä kävi myös ilmi, että www.leiripaikka.fi olikin varattu jo samannimiselle ravintolalle. Rauhan miehinä halusimme välttää turhat sekaannukset ja niinpä nimenvaihdos oli väistämättä edessä.

Ahkerien aivoriihien ja toinen toistaan jännempien vaihtoehtojen jälkeen nimeksi valittiin Ulkoilmamiehet. Miksipä sitä turhaan hienostelisi yksinkertaisella asialla.

Uusi nimi oli myös siinä mielessä hyvä juttu, että se avasi vähän laajempia mahdollisuuksia sisällön suhteen. Nyt luvassa on erähenkisten kertomusten lisäksi vähän monipuolisempaakin ulkona oleilua, kuten laskettelureissuja pohjoiseen ja maastopyöräilyä lähimetsissä.

Aika näyttää, mihin tiemme lopulta vie. Myös palautteella on iso merkitys, joten älä pelkää kommenttien jättämistä.

Muutoksista huolimatta taustalla hääräävät edelleen samat naamat, joita tosin ei fyysisesti näytetty vielä vanhan blogin aikana. Nyt kun alla on ihan virallinen osoitekin, myös tämä asia tulee muuttumaan. Tästä pahoittelemme jo etukäteen.

Mikäli olet vielä rohkealla tuulella ja touhumme kiinnostaa edes hippasen verran, voit osoittaa tukesi seuraamalla meitä somessa. Twitterissä olemmekin olleet jo Leiripaikan alkuajoista lähtien, mutta nyt meidän edesottamuksia voi väijyä myös Facebookin välityksellä.

Lämpöisesti tervetuloa, toivottavasti viihdyt ulkoilmamiesten seurassa!

Mikko & Jyri

Leave a Reply